Партията на Кунева регистрира листата си, ще води позитивна кампания

снимки: infomreja.bg

„Движение България на гражданите“ регистрира листата си в Първи многомандатен избирателен район за участие в парламентарните избори на 12 май.

Документи в Районната избирателна комисия в Благоевград внесоха водачът Георги Киряков, вторият в листата Боян Табутов и адвокат Анна Бистричка, която е под № 4 в кандидатдепутската листа на партията на Меглена Кунева.

„Ще водим позитивна кампания. Твърди противници сме на агресивния и нетолерантен подход. Не сме лека артилерия, а напротив – това, че сме млади и нямаме опит в политическите игри, е в наша полза“, коментира пред ИНФОМРЕЖА Георги Киряков от София, който е журналист, политолог и съучредител на „Движение България на гражданите“. /Още коментари от Георги Киряков чуйте в звуковия файл/

Областният координатор на партията Боян Табутов е втори в листата. 31-годишният благоевградчанин е завършил политология в Бирмингамския университет. Работи в неправителствения сектор.

Третата позиция в листата е отредена на председателя на общинското ръководство в Гоце Делчев - Андрей Радонов. Ведната след него се нарежда адвокат Анна Бистричка от Благоевград.

 

КАНДИДАТ-ДЕПУТАТСКА ЛИСТА НА „ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“ ЗА  1 МИР – БЛАГОЕВГРАД

 

1.         Георги Иванов Киряков

2.         Боян Славев Табутов

3.         Андрей Костадинов Радонов

4.         Анна Кирилова Бистричка

5.         Петко Митев Цонев

6.         Мая Ангелова Ангелова

7.         Иван Костадинов Докторов.

8.         Розалина Георгиева Ружина

9.         Иван Симеонов Шарков.

10.       Георги Благоев Хаджийски

11.       Зоя Милчова Доленска

12.       Георги Петров Сърбинов

13.       Людмил Йорданов Везюв

14.       Марияна Димитрова Константинова

15.       Людмил Симеонов Василев

16.       Спасена Димитрова Сидерова

17.       Малвина Евгениева  Гълъбова

18.       Иван Маринов Прешелков

19.       Тодор Валентинов Демерджиев

20.       20. Евелина Йорданова Янинкина

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

fen18:14 - 06.04.2013
А дали можете да си направите правилните изводи - срещу кой се правят тези измислени движениа. Ще ви дам бонус - не е срещу БСП , те са си в кюпа заедно. А ВМРО .....нямам думи http://novanews.bg/news/view/2013/04/05/47722/семинар-за-изборни-манипулации-в-хотел-на-бивш-герб-ер/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accent
Нас13:51 - 06.04.2013
Аз ще гласувам за България на гражданите, тъй като са единствената нормална партия, в ГЕРБ и БСП е пълно с крадци и разбойници, ог ограбиха държавата и ни докараха до просешка тояга!
ха ха ха ах ах аха01:24 - 06.04.2013
Партията на вецовете, за които протестирахте ха ха ха ха ха ха Прост нарорд гадни политици ха ха ха ха ха
Пръмов18:55 - 05.04.2013
"това, че сме млади и нямаме опит в политическите игри, е в наша полза“! Да, ама не ! Имате богат опит в политическите игри ! Георги Киряков беше областен координатор първо на ДСБ, а след това - на СДС. Сега пък - ново пет - България на гражданите ! Най-подходящо име е "България на хамелеоните" !

FACEBOOK