Партията на Кунева обяви листата си в Кюстендил

Силвия Велкова, снимка: Движение България на гражданите

Движение “България на гражданите” обяви официално кандидатдепутатската си листа в Кюстендил. Както ИНФОМРЕЖА вече съобщи, под номер едно е Силвия Велкова, на 46 години от Кюстендил. Тя е завършила е СУ "Св. Климент Охридски", специалност "Педагогика" и втора специалност "Български език и литература". Има специализация по организация и управления на образованието.

Работила е като педагог. От 1990 г. се занимава с частен бизнес в областта на търговията и спортните услуги. От 2008 г. управлява семейна инвестиция в спортен комплекс.

Силвия Велкова е областен координатор на „Движение България на гражданите“ в Кюстендил.

Втори в листата е Славчо Павлов, на 36 години от Дупница. Той е магистър по публична администрация в ЮЗУ "Неофит Рилски". Занимава се с частен бизнес. На трето място е д-р Живко Неделчев от Кюстендил, на 51 години. Той е председател на Сдружение „България на гражданите“ – Кюстендил. Дипломиран специалист е по Физикална медицина и рехабилитация. Магистър по икономика и Здравен мениджмънт от Стопанска академия – гр. Свищов. В момента е директор на Специализираната болница за рехабилитация в областния център.

Под номер четири се подрежда Валентина Грънчарова, на 46 години от Дупница. Тя е старши начален учител. Магистър по начална училищна педагогика. Грънчарова е наградена от просветното министерство за цялостна дейност в областта на извънкласната работа през 2011 г. Носител е на званието "Учител на годината" 2012 в категория "Основно образование" на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK