Партиите забравиха да премахнат плакатите си след евровота

снимки: infomreja.bg

И този път партиите забравиха да премахнат агитационните си материали в Кюстендил. По централни места в областния град все още стоят лицата на кандидатите за европейски депутати. Има и предизборни плакати, които са останали от предходни избори.

Напластяванията по различните табла са толкова големи, че едва ли могат да бъдат изчистени лесно. Изглежда обаче никой от участниците в последния вот няма намерение да почисти агитационните си материали.

„Общинска администрация е предприела мерки. Извършват се проверки и след това ще се премине към предписания и глоби, в случай, че плакатите не бъдат премахнати”, коментираха от кметството в Кюстендил.

Подобно е положението в почти всички общини и села в региона. В Дупница също все още има участници в изборите за Европейски парламент, които не са отстранили ликовете си от таблата в града.

„От няколко дни контролното звено към кметската администрация обикаля града. След като приключи проверката, ще дадем конкретни данни и мерките, които ще се предприемат”, коментира и пиарът на общината в Дупница, Христо Апостолов.

По закон предизборните плакати трябваше да бъдат премахнати в 7-дневен срок след провеждането на изборите.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK