Партиите на Валери Симеонов и Татяна Дончева също ще се борят за Гърмен

Снимка: Infomreja.bg

Листа с 5-има кандиати за общински съветници и кмет на гърменското село Долно Дряново регистрира в Общинската избирателна комисия партията на Татяна Дончева - "Движение 21".

Водач на листата е Владислав Гълъбов Качариев, който в момента е независим общински съветник. Мустафа Мустафа Мейзин, Петър Иванов Севдинов, Фазли Айролов Ролев и Сабри Ибрахим Хаджи са останалите кандидати за общински съветници от партия „Движение 21”.

За кандидат-кмет на село Долно Дряново пък е регистриран Вели Сабриев Шукриев.

Партията на Валери Симеонов „Национален фронт за спасение на България" също регистрира своя листа с четирима кандидати за общински съветници и кандидат за кмет в Долно Дряново, където се очертава мераклиите за кметския стол  да са най-много.

Кандидати за общински съветници в новия малък парламент в Гърмен от партията на Валери Симеонов са Вейсал Мехмед Близнак, Идриз Асим Саид, Мустафа Бейсат Низам и Ферад Ферадов Даргутев. Освен водач на листата, Вейсал Мехмед Близнак е регистриран и като кандидат за кмет на Долно Дряново  от партия „Национален фронт за спасение на България”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK