Откриха автомобилно състезание "Планинско Осогово" в Кюстендил, 39-пилоти застанаха на старта, сред тях и една дама

Снимка: Infomreja.bg

Кметът на Кюстендил Петър Паунов официално откри автомобилното състезание „Планинско Осогово“ в центъра на Кюстендил, както пожела на 39-е пилоти от България и Македония незабравим уикенд, приятни емоции и колегиалност.

Единствената дама сред пилотите е Ива Русинова, която се състезава със Субару Импреза. При нейното представяне тя получи от организаторите красив букет в знак на уважение. Традиционното автомобилно състезание "Планинско Осогово" гр.Кюстендил, се провежда днес и утре по трасе село Богослов-Студен кладенец.

 Организатор за четвърта поредна година на събитието е Автомобилен спортен клуб Диамо, Българска федерация по автомобилен спорт с любезното съдействие на Община Кюстендил. Трима кюстендилски пилоти се включват в автомобилно състезание "Планинско Осогово" в лицето на Васил Тодоров- Зендер с автомобил Опел Астра, Ясен Никилов с Хонда Сивик и Марин Ледеров също с Опел Астра. Васил и Ясен се състезават за клуб Диамо-Благоевград, а Марин за Ефко рейсинг- Казанлък. 

Гости на откриването бяха зам.-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев и Стоян Стоянов – експерт „Младежки дейности“ към Община Кюстендил.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK