Пак цирк в парламента – този път с главен актьор Марешки

Лидерът на най-малката партия в парламента Веселин Марешки изигра истински етюд в пленарна зала – за начало на днешното заседание на Народното събрание, в което трябва да продължи гледането на второ четене на държавния бюджет за 2018 година.

От парламентарната трибуна, лидерът на „Воля“ се възмути от двойния аршин, който се прилага в Народното събрание – че депутатът от БСП проф.

Иво Христов говори как 80% от българските граждани са дебили и червената партия не гъква, а се говори как бившият министър на културата и депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов казал, че в България останали само хора, които „за чеп за зеле не стават“, както и как Слави Трифонов казал в Лондон, че „целият интелектуален капацитет“ се изнесъл от България.

Затова цялата група на „Воля“, начело с Марешки, си сложи противогрипни маски, за да се пази от заразата на такова говорене, докато дойдат превантивни лекарства. А лидерът на „Воля“ напомни, че и Христов, и Рашидов още са депутати, а не трябва.

Г-н Марешки каза, че „държавата се управлява от трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци“, напомни червеният депутат Славчо Велков, като председателят на парламента Цвета Караянчева помоли Велков да не уточнява кои са прасетата, идиотите и глупаците.
 
„Тук не им е пазара, не им е аптеката“, включи се и друг червен депутат, Драгомир Стойнев. Изказа се и Вежди Рашидов, който напомни, че се е извинил за думите си и помоли да му бъде простено.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK