Падеш - неформален център на селищна система, включваща Лешко, Габрово и Дебочица, е заложено в управленската програма на Емил Костадинов

снимка: БСП

Да реализира благоустрояване на ул. "Иван Караджов" и да изпълни канализацията в кв. 4 на с. Падеш. Този ангажимент пое кандидатът за кмет Емил Костадинов на среща с повече от 30 жители на селото. Той подчерта, че с програмата си за управление се ангажира средствата за благоустрояване на Общината да се удвоят, предвижда се и създаването на кметски съвети с цел ефективно и прозрачно управление.

Жителите  ще бъдат улеснени и в ползването на административни услуги, като част от тях ще бъдат изнесени в по-големите  села. „В този смисъл аз гледам на с. Падеш като на неформален център на селищна система, която ще включва и селата Лешко, Габрово и Дебочица”, заяви Костадинов.

Емил Костадинов категорично сподели пред жителите на с. Падеш намерението са да защити пред Общинския съвет програма за подпомагане на общопрактикуващите лекари в отдалечените населени места и създаване на мобилна медицинска група, за да бъдат здравните услуги достъпни и за хората, които живеят в селата.

Ще се осъществи и надстрояване и разширяване на обхвата и повишаване качеството на социалния патронаж и на територията на съставните села, включително в домашна среда. На ново ниво ще бъде поставена и грижата за възрастните с увреждания и за старите хора, е заложено още в програмата за управление на кандидат-кмета на Благоевград Емил Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

Natasha12:16 - 13.10.2011
Eii narodee,sybudete se ve4ee Stiga podkrepqhte razni maloumnici s rozovi obe6taniq,koito posle sybirat samo zelenite vi pari4ki!!!
Моят кмет11:18 - 10.10.2011
Това е моя избор за Благоевград! Умен, възпитан, ерудиран. В сравнение с останалите Емил Костадинов изпъква. Той не е мижитурка на този или онзи.Той не е пионка в ръцете на знайни и незнайни тартори, главатари, политически централи и пишман политици, за които политиката е бизнес и в този бизнес те си набутват стоката/протежетата/. Стоката която предлагат за съжаление е НЕПОТРЕБНА И НЕИЗПОЛЗВАЕМА!
руснако11:05 - 10.10.2011
Емка , Костадинов , бегай легай , днес ти е празник . Честито !
Спас08:25 - 10.10.2011
"...И знамето,червеното,навеки да се вей"...Прилича ми на конгрес на Корейската комунистическа партия и другарят КИМ ИР СЕН произнася реч на трибуната,а зад него Полит бюро на ККП!!!!!!СЛЕДВАТ БУРНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ!!!

FACEBOOK