Отвориха офертите по обществена поръчка за подмяна на канализационна мрежа в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Комисия с председател зам. - кметът по европейските проекти на Община Дупница, Красимир Георгиев отвори в открито заседание днес подадените оферти на участниците по обществена поръчка “Подмяна на канализационна мрежа" в отделни участъци по улици ”Венелин”, ”Георги Икономов” (бивша Бригадирска), ”Бузлуджа”.

По това трасе минава проекта "Интегриран градски транспорт", който включва изцяло преасфалтиране, изграждане на тротоари, пешеходни алеи и пускането в експлоатация на новата автобусна линия 5.

Община Дупница осигури средства за подмяна на канализацията, както и на водопровдната мрежа по трасето, за да не се налага след цялостната рехабилитация на трасето да се налага копаене поради амортизираната подземна инфраструктура. Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 956 406, 69 лв.

4 са подадените оферти: “Галчев инженеринг” ЕООД, ДЗЗД “Мега Дей 2018 Дупница”, ДЗЗД “ГХЛ-2018” София и “Щрабаг” ЕАД. След приключване на работата по допустимост и коректност на документите, ще бъде обявена дата за отваряне на ценовите оферти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK