Отвориха документите на кандидатите за участие в обществена поръчка на Община Дупница

Снимка: Община Дупница

Общо 6 фирми са участниците, които подадоха документи за участие в обществена поръчка на Община Дупница за доставка на информационни табла и система за контрол на обществения транспорт в Дупница.

В открито заседание днес, комисия с председател зам.- кметът по европроектите Красимир Георгиев отвори документите на кандидатите. Поръчката е обособена в две позиции, като за всяка от тях участват по три фирми, всички от София. 

Общата прогнозна сума на поръчката е 647 045 лв разпределена, както следва 298 480 лв. за доставка и монтаж на 59 електронни табла за автобусните спирки, както и доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на GPS и бордови устройства за 35 автобуси, както и софтуер, който постоянно да следи за транспорта с всички специфични изисквания за подобен род дейност. 

В условията на поръчката бе залегнало и представяне на самите електронни табла, които днес бяха отворени пред представители на участниците. 
Комисията продължава работа с проверката на документите и техническите параметри, които са предложени от кандидатите и в срок ще обяви дата за отваряне на ценовите оферти. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK