Отвориха документите на фирмите кандидати за подмяна на водопроводи в Дупница

Снимки: Община Дупница

Комисия с председател зам.-кмета на Община Дупница, Красимир Георгиев, отвори в открито заседание днес документите на фирмите, които участват в процедурата по избор на изпълнител за подмяната на водопроводи в участъци от 7 улици.

На въпросните улици, след подмяната на водопреносната мрежа, предстои рехабилитация с цялостно преасфалтиране и изграждане на тротоари по проекта за интегриран градски транспорт.

5 фирми подадоха документи, като на заседанието присъстваха и представители на част от участниците. Прогнозната стойност е 765 040,95 лв. и включва улиците „Венелин”, „Георги Икономов” (бившата „Бригадирска”), „Бузлуджа”, „Велико Търново”, „Васил Левски”, „Отец Паисий” и „Седма рилска дивизия”.

Участниците са: "Мегаинвест-Холд" ЕООД-Дупница, "Овергаз Инженеринг" АД-София, "ДЗЗД Дупнишка вода", в която влизат "Меридиан" и "ВиК", "Галчев Инженеринг" ЕООД-София и "ПСТ Груп" ЕАД-София.

След проверката на документите за допустимост, комисията ще обяви дата за отваряне на ценовите оферти. Предвидените дейности за приключване са за срок не по-дълъг от 60 каландарни дни, считано от датата на уведомление от възложителя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK