Две от обособените поръчки за инженеринг на улици в Дупница без кандидати. Общината избира изпълнител чрез директно договаряне

Снимка: Infomreja.bg, архив
Липсата на кандидати по две от обособените поръчки за инженеринг на улици в Дупница, наложи прекратяването на процедурата по избор на изпълнител.
 
Нито една оферта не бе входирана за ремонта на ул."Кокиче" и "Димчо Дебелянов", докато интересът към другите три позиции за основен ремонт на "Родопи", "Отовица" и в квартал Южен е сериозен. Поради липсата на кандидати за посочените улици, Община Дупница ще избере изпълнител чрез директно договаряне.
 
В близките дни се очаква комисията да приключи работа по документите на фирмите за другите три улици, за да обяви дата за отваряне на ценовите оферти.
 

Припомняме, че общата поръчка е на стойност 422 071,62 лева. Обхватът на улиците е - "Отовица" (320 метра) в участъка между "Мадара" и "Драгой Болярин" с прогнозна стойност 115 000 лв., ул."Родопи" (250 метра) от градинката до бившата ул."Бригадирска" на стойност 131 071,62 лв. ул. "Димчо Дебелянов" (250 метра) в участъка между "Евтим Трайчев" и ул. "Курт дере" на стойност 55 000 лв., ул. "Кокиче"(90 метра) с прогнозна стойност 34 000 лв. и улица в кв. "Южен" (200 метра) на стойност 87 000 лева.

Поръчката включва цялостно преасфалтиране, изграждане на тротоари и другите съпътстващи дейности.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK