Отвориха ценовите оферти на фирмите участващи в процедурата по рехабилитация на уличната мрежа в Дупница

Снимка: Infomreja.bg
Комисия с председател зам. - кметът по икономическите въпроси в Община Дупница Олга Китанова отвори днес в открито заседание ценовите оферти на фирмите участващи в процедурата по рехабилитация на уличната мрежа. От подадените 6 фирми, не бе допусната до този етап офертата на "ДЛВ" ЕООД-Перник.
 
Три са позициите за рехабилитация - първа позиция включваща вътрешно-градската улична мрежа, втора позиция е за улиците по селата и трета позиция - четвъртокласната пътна мрежа.
 
За ремонт на вътрешната мрежа в града се получиха следните ценови предложения - "Автомагистрали-Хемус" АД-София със 188 388,50 лв, "Инфракорект Строй" ЕООД-Перник със 188 891 лева и "Пиринстройинженеринг" ЕАД-Благоевград с 202 078 лева.
 
За улиците по селата "Автомагистрали-Хемус" е с предложение от 74 173,13 лева и "КСВ Инженеринг" ООД-Самоков със 74 771 лева. За ремонт на четвъртокласната пътна мрежа, отново бяха две оферти - "Автомагистрали Хемус" с 82 620,78 лева и "Меридиан" ЕООД-Дупница с 82 240,76 лева.
 
Комисията ще обяви победителите за трите позиции, след което ще предложи на кмета на община Дупница инж. Методи Чимев сключването на договори с тях за стартиране на заложените дейности. 
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK