„Отвлеченото“ момченце от Дупнишко е предадено на социалните служби, разпитват майката

Самата Радева е отвлякла и укривала сина си в бащината къща Снимка: Infomreja.bg

„Отвлеченото“ 9-годишно момченце от дупнишкото село Самораново е предадено на социалните служби, които продължават работа с него. След повече от едно денонощие издирване, детето беше намерено на последния етаж от къщата, в която живее майката Ралица Радева.

Криминалисти от полицейското управление в Дупница работят с Радева, която е известна на полицията и с други подавани неистински сигнали.

Днес преди да бъде открито детето майката си позволила да изгони полицейските служители, като ги упрекнала, че не си вършат работата. Малко по-късно обаче те успяха да открият детето невредимо и в добро здравословно състояние.

За момента не е ясно какво е подтикнало майката към тези действия. Според запознати, тя имала психическо заболяване и то от дълго време.

Работата по случая продължава под ръководството на прокурор от Районната прокуратура в Дупница.

Най-вероятно заради това си действие, малкият Иван няма да бъде върнат на майката. Възможно е социалните служби да вземат и 3-годишния Мариян Радев, който е син на Ралица и бившата й половинка Владимир Владимиров, обвинен от майката в отвличането на първородния й син.

Днес пред екип на ИНФОМРЕЖА, Радева беше категорична, че Владимиров е поискал откуп в размер на 30 хил.евро. Благодарение на бързата намеса на органите на реда обачи детето беше открито невредимо.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK