Отровното трио: Спираме протестите, формираме комитети

Снимка: БГНЕС

Това заявиха организаторите на протестите

Протестите, водени от „Отровното трио“, преминават в друга фаза. Причината е коронавирусът.

В сегашния си вид протестът постигна немислимото, надминавайки и най-смелите ни мечти. Дойде време да го променим и надградим, за да постигнем целите си.

Има и още една важна причина да превърнем протестните ни вечери в други форми на съпротива. Трябва да съхраним способността на българските лекари и сестри да се справят с вълната от болни. Предприемаме този ход от уважение към нашите спасители с бели престилки и с омерзение към властта на мафията.

Това написаха тримата „отровни“ в страницата си във Фейсбук вчера по повод Деня на народните будители.

 

Можем да отчетем, че събудихме 67% от гражданите на България, че събудихме световните медии за корупцията в страната, че властта загуби 400 000 гласа - засега. Събудихме Европейския парламент. Милиони българи разбраха, че Царят е гол! Гласът си надигнаха стотици учени, преподаватели, студенти, творци и интелектуалци, хора с най-различни професии, които се чувстваха самотни и смятаха, че никой не ги разбира. Много сме и разбираме!, публикуват от Триото.

През всички дни на този площад сме давали да се разбере, че сме срещу насилието. Днес не можем да провокираме нещастие и болест дори на един човек на площада, защото от тук минават хиляди, десетки хиляди българи. Това е и солидарност с изнемогващите лекари, сестри и медицински персонал, които буквално живеят на работните си места. Те също ни подкрепяха на протеста тук месеци наред!, заявиха организаторите.

Ще ви информираме непрекъснато за всяка гражданска акция, която предприемаме, за да я правим заедно. Следете страницата на Отровното трио и медиите, които са склонни да отразяват протестните инициативи. Ще продължим обиколките в страната и формирането на комитети. Продължаваме набирането на доброволци от цялата страна и чужбина. Ще продължим разкритията за властта на мафията. Ще продължим съвместната ни работа по опазване вота на българските граждани, категорични са тримата „водачи“.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK