Приятели и близки на катастрофиралото 16-годишно момче от Мосомище набират средства за операция в Германия

Снимки: Личен архив

Благотворителни базари за събиране на средства за спешна операция в Германия на 16-годишния Атанас Лазаров от гоцеделчевското село Мосомище днес, на християнския празник Света Неделя, са разположени на няколко места в Гоце Делчев и зоват неврокопчани да отворят сърцата си и да помогнат на семейството да събере непосилната сума за животоспасяваща операция на младежа.

Кампанията е организирана от приятели и близки на Наско и молят всеки, който може и желае, да помогне лечението му да продължи в Германия.

Двата  благотворителни базара днес са разположени така наречената от жителите на Гоце Делчев и региона "Попска градинка" на площад "Гоце Делчев" и пред кафе „Матрицата".

Открита е и банкова сметка на името на Мария Николова Шапкова - BG14FINV9150101717184457В, на която всички  добри хора могат да превеждат суми за лечението на 16-годишния Атанас Лазаров.

 „Вярваме, че във всеки един от нас е останало поне малко доброта и ще помогнем на Наско кой с колкото може", са убедени близките и приятелите на нуждаещия се от спешна финансова помощ младеж.

Както писа ИНФОМРЕЖА, на 4. юли 16-годишното момче катастрофира тежко с мотоциклет, като се блъсна с него жестоко в трактор, който балира сено.

Гоцеделчевските реаниматори поеха веднага случая и успяха за кратко време с професионално приложените реанимационни действия да стабилизират младежа и да го подготвят за транспортиране в университетската болница „Света Анна“.

Още същата нощ на тежко постралото момче професионалисти от столичната болница направиха сложна черепно-мозъчна операция, след която обаче Наско се нуждае от продължаващо лечение в Германия, за да продължи да се радва пълноценно на младия си живот.

Нека му помогнем!

 

КОМЕНТАРИ

К. Л09:05 - 10.07.2018
Sf, аяяя като е бил пиян защо не е паднал в канала на Топлината. Писна ми от дардорковци.
Д.Г01:31 - 10.07.2018
Може ли да проверите банковата сметка, защото когато я въвеждам ми изписва невалидна. Благодара.
Аяяяя21:53 - 09.07.2018
Ако е бил трезвен и правоспособен Сега семейството му нямаше да изживявя това
Ели14:27 - 08.07.2018
Sf как не ви е срам ценности нямате ли!?За вас човешкият живот не струва нищо,отвращават ме жалки същества като вас!!!!!

FACEBOOK