Отново рекорд на пътя! Хванаха шофьор с 3.81 промила

Снимка: Infomreja.bg

Акция е проведена в Сливенско

Водачи, употребили наркотици и алкохол, са установени в хода на специализирана операция по пътна безопасност на територията на област Сливен, която е в ход от 22 октомври.  

На 23 октомври, около 16,15 часа, в град Нова Загора е извършена проверка на лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 28-годишния А.А. от град Ямбол. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат. А.А. е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. 

44-годишният Д.Г. от село Сборище, общ.Твърдица, е хванат да управлява лек автомобил „Рено“ с концентрация на алкохол 1,49 промила. Той е спрян от полицейски екип на ул.“П.Енев“ в град Нова Загора. Д.Г. е задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство. 

Водач с алкохол 3,81 промила е установен от полицейски екип в село Сборище. На 24 октомври, в 23,00 часа, на кръстовище в селото е спрян за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от 36-годишния С.С. от същото село. Пробата за употреба на алкохол с техническо средство е показала 3,81 промила. С.С. е отведен в РУ-Твърдица и задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.  

Неправоспособен водач е хванат да управлява лек автомобил „Сеат Толедо“ в град Кермен. Проверката е извършена на 25 октомври. Водачът е И.И. на 25 години от същия град. Той е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС. По случая е образувано бързо производство. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK