Община Кюстендил с награда за устойчивост и прогрес в здравния туризъм

Снимки: Община Кюстендил

Наградата беше връчена по време на откриване на изложбата за съвременно изкуство в Берлин

Община Кюстендил е отличена с награда за устойчивост и прогрес на събитието „Здравен туризъм в България“, проведено в Берлин. Наградата прие заместник-кметът Светослав Василев лично от Тобиас Биленщайн – председател на ЕСПА и ръководител на проекта „По пътя на римляните“, в който Община Кюстендил е партньор.

На награждаването присъстваха още посланикът на България в Германия – Н.Пр.Елена Шекерлетова, главният управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев и неговият заместник  - Кармен Щрук, директорът на Българския културен институт в Берлин - Борислав Петранов, главният секретар на Европейската СПА асоциация - Чила Мезоси, председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм  -  Сийка Кацарова.

Събитието предлага възможност за запознаване на професионална немска публика с възможностите за здравен туризъм и е в рамките на посещението на Светослав Василев и Валентин Господинов – директор на ХГ „Владимир Димитров – Майстора“, в Берлин за откриване на изложба за съвременно изкуство „Художници от Кюстендил“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK