Втори ден издирваха Янек в язовир „Дяково“

Снимки: Infomreja.bg

Въпреки усилията на разследващите към този момент резултат от проведените акции няма

Втори ден водолази от Монтана, служители на полицията и пожарната издирваха Янек Миланов в язовир „Дяково“. Въпреки усилията на разследващите към този момент резултат от проведените акции няма.

Вчера издирването във водоема беше подновено, като от ОДМВР – Кюстендил, обявиха че действията ще продължат в рамките на два дни.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, Янек Миланов е в неизвестност от 31-ви юли, когато се качва в джипа на Васил Капланов – Каплата. От тогава няма никакви следи от Янек, а Капланов е в ареста по обвинение за закана за убийство.

От миналата седмица под ударите на закона попадна и синът на Капланов – Никола. Тричленен състав на Окръжен съд- Кюстендил, потвърди определението на РС – Дупница, с което е взета мярка за неотклонение „Подписка“ по отношение на 20-годишния Никола Капланов.

Той е привлечен от прокуратурата, като обвиняем за умишлено повреждане на чужда движима вещ - лек автомобил „Пежо 208”, собственост на безследно изчезналия Янек Миланов, чрез надраскване с остър предмет на калниците, вратите, брони, предния капак и багажника, и срязана задна дясна гума – престъпление по чл. 216, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK