Огнеборци от Кюстендилско мериха сили в областното състезание по пожароприложен спорт

Снимки: ОДМВР - Кюстендил

В Кюстендил се проведе Областното състезание по пожароприложен спорт между отборите на районните служби ПБЗН от Кюстендилска област.

Отборите се състезаваха в дисциплините: изкачване с щурмова стълба, 100-метрова пътека с препятствия, пожарна щафета 4х100 метра с препятствия и бойно разгръщане от мотопомпа.

В индивидуалното класиране в дисциплината „100-метрова пътека с препятствия“ на първо място се класира Алекс Стефанов от РСПБЗН – Кюстендил, втори е Кристиян Иванков – РСПБЗН – Кюстендил, трети – Мартин Лазов от РСПБЗН – Кюстендил.

В дисциплината „Изкачване с щурмова стълба“ на първо място се класира Кристиян Иванков, на второ – Мартин Лазов, на трето – Алекс Стефанов; в дисциплината „Бойно разгръщане от мотопомпа“ първенци са състезателите от РСПБЗН – Кюстендил, следвани от РСПБЗН – Дупница, а на трето място е отборът на РСПБЗН – Рила.

В комплексното класиране на първо място е отборът на РСПБЗН – Кюстендил, на второ – отборът на РСПБЗН – Дупница, на трето – РСПБЗН – Рила.

Призьорите получиха грамоти, а първенците ще продължат състезателно участие в Републиканското състезание по пожароприложен спорт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK