Четирима с опасност за живота след ПТП в Шумен, сред тях и две деца

Снимка: Infomreja.bg, архив

Инцидентът е станал след челен удар между камион и лек автомобил

Четирима души са с опасност за живота след тежка катастрофа в Шумен.

Сигналът за пътния инцидент, станал на бул. "Ришки проход", близо до кръстовището с улица "Тракийска", е подаден в 16:30 часа днес.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Установено е, че водач на товарен автомобил "Ситроен Пикасо" с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лек автомобил "Опел Агила" с търговищка регистрация.

В опела са пътували 36-годишна жена, водач на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички са откарани в болницата.

Към момента е установено, че жената, с постоянен адрес в село Чернооково, е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна травма, а 7-годишното - с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с опасност за живота.

С опасност за живота е и водачът на ситроена, 23-годишен шуменец, който е с контузия на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.

Движението в участъка е затруднено, регулира се от екипи на Пътна полиция. От ОДМВР-Шумен, призовават водачите да преминават с повишено внимание.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK