Служителите на ОДМВР – Шумен, получиха добра оценка за дейността си

Снимка: Infomreja.bg

При тях бяха главният прокурор Иван Гешев и главният комисар Стоян Темелакиев

В област Шумен се проведе специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. С хода на проверката се запознаха на място главният прокурор Иван Гешев и главният комисар Стоян Темелакиев. 

През първите шест месеца на 2020 година в ОДМВР - Шумен,  са регистрирани 909 криминални престъпления спрямо 1075 за същия период на миналата година. Разкрити са 451 от регистрираните престъпления, което е 49, 61% .

Добрите резултати на ОДМВР - Шумен, са постигнати благодарение на превантивната работа и прякото наблюдение на криминалния контингент.

В резултат на доброто взаимодействие с местната власт се отчита намаление на битовите престъпления и посегателствата срещу собствеността, обобщи зам.-главният секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев.

Той даде добра оценка на служителите на ОДМВР - Шумен, за бързите оперативни действия при разкриване на убийството на 45-годишна жена в града. Криминалисти от областната дирекция установиха и задържаха извършителя на тежкото престъпление за броени часове.

Специализираната операция се проведе под ръководството на Окръжна прокуратура- Шумен.

 

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK