Красимир Герчев: Обновени и красиви са Горно Драглище и Добърско

Снимки: ГЕРБ-Разлог

Стефка Пукнева и Илиян Джунев са кандидатите за кметове на двете села

Стефка Пукнева, магистър по енергиен менджмънт, учител по астрономия и физика е кандидатът за кмет на Горно Драглище на ПП ГЕПБ – нова кандидатура, Илиян Джунев е отново кандидатът за кмет на Добърско.

В препълнената зала в Горно Драглище се състоя срещата на кандидатите на ПП ГЕРБ, която откри Гергана Костова, кандидат за общински съветник на ПП ГЕРБ, и даде думата на д-р Мария Копанарова, общински координатор на ПП ГЕРБ.

Д-р Мария Копанарова поздрави жителите на селото и представи листата за общински съветници.

„Ние имаме шанс да имаме добър кмет на община Разлог – каза д-р Копанарова – с грижа за всички населени места и за всеки човек. И на мене ми лесно, защото само ще ви помоля да отидете да гласувате. Защото всичко, което е направено от община Разлог под ръководството на Красимир Герчев като кмет е пред очите ни.“

Красимир Герчев благодари на жителите на Горно Драглище, че са отделили от свободното си време и направи анализ на последните четири години за жителите на общината и селото в областта на здравеопзаването, социалните грижи, екологията – за рекултивираното старо сметище и изчистването на въздуха, подобряване на сметоизвозването и чистотата чрез осигуряване на контейнери.

"Съвместно с Бойчо Пукнев – директора на училището направихме от невъзможното възможно да има в селото защитено училище - каза още Красимир Герчев - направихме много по благоустрояването, улиците, но и познавам проблемите, които се нуждаят от решение и поетапно ще ги решаваме, а именно подкрепа за доизграждане на новия храм „ Св. Св. Йоаким и Анна“, разработване на проект за енергийна ефективност на Дома за възрастни хора с увреждания, изграждане на многофункционална спортна площадка."

Кандидатът за кмет Стефка Пукнева с огромно вълнение застана пред своите съграждани и сподели радостта, че може да работи заедно с тях за просперитета на своето родно село.

"Село Горно Драглище е моят дом и ще се старая с вашата подкрепа да го направим красив и добър дом за нашите деца. Имам амбицията да работя за вас, за нашето красиво село. Свикнала съм да работя в екип, разчитам на вас, жителите на село Горно Драглище." 

В Добърско, в препълнената зала на читалището се проведе срещата, на която присъстваха Красмир Герчев, д-р Копанарова, д-р Емил Тончев и голяма част от кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ.

Срещата откри д-р Копанарова и благодари на жителите на Добърско за активността и тяхната добронамереност.  Представи листата и даде думата на кандидата за кмет Илиян Джунев, който направи задълбочен анализ на проблемите и постигнатото в селото, но и с надежда, че проблемите са решими в екип с кмета на община Разлог Красимир Герчев и Общински съвет Разлог.

"Направихме много за Добърско, но основното е, че запазихме Добърско като религиозна и културна дестинация. Винаги сме оказвали подкрепа на талантливите формации на Добърско, между които живите човешки съкровища, предстои да се рехабилитира пътят Горно Драглище – село Добърско. Със срок постоянен е чистотата, благоустрояването, здравеопазване, социална защита, социалния патронаж, планираме да се изгради спортна детска площадка и стабилизира работата на ВиК мрежата" - каза още Красимир Герчев.

Срещите продължават и програмата за развитие на община Разлог през следващите четири години се обогатява с идеи и предложения на жителите на община Разлог.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK