Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния е прекратен

Снимка: Нова тв

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен. Това стана ясно от становище на щатската спортна комисия в Калифорния.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект.” - това гласи цялото становище.

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора. 

Следващото заседание на спортната комисия е на 14-ти май, а до тогава адвокатката на Джени Равало поиска пълно разследване.

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ.

Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.

Тя е известна с това, че взима дела, свързани с подобни скандали и известни личности. /Нова тв

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK