Отнеха детето на 19-годишна майка

снимка: infomreja.bg

Двегодишно дете отнеха от 19-годишната му майка служители на полицейското управление в Гоце Делчев и отдел „Закрила на детето“. Момиченцето е изведено от семейната среда след пореден пиянски скандал и е настанено в социален дом.

Преди дни за пореден път в дома на младата майка Соня Кутова избухнал скандал между нея и мъжа, с когото тя живее на семейни начала. Съседи чули силни крясъци и плач на дете и сигнализирали полицията. Когато униформените отишли на адреса, заварили майката и нейната сестра да душат детето. Приятелят на майката пък избягал, след като разбрал, че е подаден сигнал в полицията.

Полицаите установили, че двете сестри са употребили голямо количество алкохол, след което отнели от тях малтретираното момиченце и го предоставили на социалните служители от отдел „Закрила на детето“.

„Двете сестри се напиват редовно и вдигат скандали по всяко време на денонощието – крещят, карат се, а детенцето пищи. Освен че се страхуваме да не се случи нещо лошо в този дом, от непрестанния шум нямаме спокойствие в квартала и затова звъним на полицията“, оплакаха се съседи на скандалното семейство.

Полицаи коментираха, че двете сестри често са посещавани и предупреждавани от тях за среднощните им пиянски скандали и оргии. От социалната служба в Гоце Делчев съобщиха, че веднага след раждането на детето, те са работили с майката и са опитвали да я откажат от алкохола, за да бъде пълноценен родител, но усилията им се оказали напразни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK