Отломки от пропукани стари балкони падат по ул. "Васил Левски" в Гоце Делчев

Снимки: Личен архив

Отломки от опасно пропукани балкони падат от стара къща в последни дни.

Сградата е на ул. „Васил Левски“ в Гоце Делчев, сигнализираха пред ИНФОМРЕЖА граждани.

Къщата е много стара и в нея живеят възрастни болни хора, които вероятно нямат финансови възможности да оправят износените от времето балкони, които са готови всеки момент да се срутят.

Подаденият сигнал до медията ни е добронамерен и се отправя молба към община Гоце Делчев за оказване на помощ да бъде предотвратен евентуален инцидент.

Миналия ден на косъм от удар от падаща отломка се е отървал млад мъж. Балконите са крайно опасни, ако се използват и от собствениците, коментират жители на Гоце Делчев.

„Има опасност, ако се срути този балкон, да се пребие човек, който е на него или някой, който се движи по тротоара. От миналия ден вече избягвам да минавам от там. Освен че сигнализирам за опасния балкон, който е готов да падне, предупреждавам жителите на града да внимават много, когато минават по тротоара пред къщата", коментира в читателското си писмо неврокопчанин.

Запознати коментираха, че собствениците на къщата са били също уведомени.  

Читатели сигнализират ИНФОМРЕЖА, че и предвижването по тротоарите по улиците „Драма“ до гробищния парк и „Александър Стамболийски“ е също крайно затруднено за пешеходците заради паркираните коли на собственици, които ги оставят пред гаражите си без да ги прибират.

Заради паркираните коли се налага да ходим по платното на улиците, които са едни от най-натоварените в Гоце Делчев, сигнализират граждани с молба за незабавни мерки от страна на отговорните институции.

 

КОМЕНТАРИ

КАТ21:50 - 07.09.2018
По целия център има много опасни балкони на старите къщи .По целия град колите са по тротоарите , а пешеходците вървят по платното . Майките с колички проклинат колите хората псуват и какво от това на кой му пука .Институциите и общинските съветници са ослепели и оглушали. Дано не се случи непоправимото и тогава да се размърдат .
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK