На финала! Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ успя да ни обедини!

Кампанията цели набирането на средства за закупуването на 10 респиратора за МБАЛ-Благоевград

Уважаеми колеги, благодарим Ви за съдействието, което ни оказахте, като споделяхте всеки ден новините за кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“, заявиха от екипа на ТВ "Дартс", които веднага след налагането на извънредното положение във връзка с обявената пандемия на Ковид-19 организираха тази кампания.

Тя имаше за цел да набере средства за закупуване на 10 респиратора, животоспасяваща апаратура при борбата с коронавируса.

Респираторите ще бъдат доставени в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Благоевград, която като областна болница е разпределена да приема най-тежките случаи от региона. Сумата, която трябваше да се събере, е над 300 хил.лева.

Пандемията удари не само по здравето, но и по икономиката, доста хора останаха без препитания и доходи, но въпреки тежката ситуация все пак се намериха хора, които да дарят.

В тези последни дни от кампанията, нека още веднъж се мобилизираме и участваме в инициативата, защото това е инвестиция за бъдещето!

На сайта на кампанията www.zadanima.com може да намерите информация и затова още от какво има нужда болницата като материали и консумативи.

Заедно с общи усилия ще победим коронавируса, благодарим Ви за съдействието!

ЗА ДА НИ ИМА!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK