Отличиха победителите в конкурса „С идея за бъдещето на Сандански”

Снимка: Infomreja.bg

Вчера приключи и последният трети етап от конкурс „С идея за бъдещето на Сандански”, в който ученици и младежи от града участваха в номинации в областите образование, култура и спорт.

В първия етап от конкурса се събираха всички предложения на ученици и младежи на възраст между 13-26 години с успехи в определените категории. Във втория етап всички кандидатури се разгледаха  и преминаха през оценката на конкурсно жури.

Същинската част на конкурса се проведе в периода 26. ноември – 3. декември, когато чрез онлайн гласуване всеки един желаещ можеше да даде гласа си за предпочитания от него участник. Така до последната минута битката бе оспорвана, а конкуренцията голяма. Активността по време на гласуването бе изключително голяма, а броят гласували  бе 1956 души. Това бе показателно, че жителите на община Сандански оценяват високо успехите и постиженията на младите хора и ги подкрепят в техните начинания.

Победителите в конкурс „С идея за бъдещето на Сандански” ще бъдат излъчени по точкова система, в която еднаква тежест ще имат гласовете на гражданите  и на журито.

Резултатите от конкурса на Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” ще бъдат обявени  на 7 декември 2017 г. от 18:00ч на официална церемония в конферентната зала на „Интерхотел Сандански“ гр. Сандански.

Организаторите от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” благодарят на всички хора, съпричастни с инициативата и каузата за подкрепа развитието на младежите в град Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK