Възпитанието на подрастващите обсъждат в СУ „Св. П. Хилендарски“-Абланица

Снимка: СУ-Абланица

Точно след седмица в СУ „Св. Паисий Хилендарски – село Абланица, ще се  проведе  кръгла маса на тема: „ Да предпазим децата от пороците на съвременния свят и да ги задържим в училище“ с участието на партньорите на училището – Общински съвет по наркотични вещества в Благоевград с председател д-р Теменужка Любенова, Районен съд - Гоце Делчев, с председател Магдалена Жбантова, учители от Втора английска езикова гимназия - София, ЮЗУ  „Неофит Рилски“, РУ „ Полиция“ – Гоце Делчев, общинска администрация – Хаджидимово, и други гости от региона и областта.

Това е запланувана дейност по Национална програма за развитие на образованието „Заедно за всяко дете“  на МОН, модул „Добри практики за взаимодействие на образователните институции с родителите“.

В този ден – 25. януари, в училището ще бъде открита постоянна изложба, посветена на борбата с дрогата и други упойващи вещества. Изложбата е съвместно дело на Общинския съвет за наркотични вещества в Благоевград и училището. Тя е уникална и СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Абланица, е първото в областта, което притежава такава изложба.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK