С еднодневна екскурзия кметът Москов награди четири класа в конкурса „Най добрият клас“

Снимка: Infomreja.bg

За втора поредна година на 24. май на проведената празнична церемония пред Дома на културата в Гоце Делчев кметът Владимир Москов връчи наградата „Най- добрият клас“.

Носителят на тази награда бе определен след проведен конкурс от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Гоце Делчев.

Тази година обаче номинациите бяха разделени в три категории – начален, основен и гимназиален етап на обучение.

Класовете бяха номинирани от своите класни ръководители като най-важните критерии за номинациите бяха учениците да са реализирали интересни общи благотворителни, творчески, еко или други инициативи като един задружен колектив и да не са допускали отсъстивия от училище без уважителни причини.  

Така, за победител в категорията на най-малките ученици от 1. до 4. клас бе обявен 1. „А“ клас от Трето ОУ „Братя Миладинови“ на учителките Канатова и Джамбазова.  

 В категорията от 5. до 7. клас за „Най-добрият клас“ бе обявен 6. клас от ПМГ „Яне Сандански“ на г-жа Коджебашева.

Организаторите на състезанието „Най-добрият клас“ обявиха, че най-оспорвана е била конкуренцията в категорията при най-големите участници.

Два от класовете са получили много близък брой точки и затова е било взето солидарното решение и двата конкурентни класа да бъдат наградени.

Така, победители в гимназиалната категория за победители бяха обявени и разбира се наградени 8. „А“ клас в НПГ „Димитър Талев“ на г-жа Рускова както и класът на г-жа Шопов от СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Брезница.  

Кметът Владимир Москов връчи наградите на всички победители от „Най-добрият клас“, които спечелиха и еднодневни екскурзии с избрани от самите класове дестинации България. Приятни пътешествия из красивата ни Родина България пожелаха на спечелилите класове състезанието кметът Москов и представителите на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.  

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK