Откриват лятно кино за жителите и гостите на Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Тази събота се открива лятното кино в барбекю-зоната на Парк "Рила". В продължение на два месеца, Община Дупница ще прожектира някои от касовите филми напълно безплатно за жителите и гостите на града на големия екран.

Кино под звездите се прожектира в Дупница вече 6-а година. Откриването е на 13 юли от 21,30 часа с историческия екшън "Центурион".

Легендарният Девети легион навлиза на север в земите на жестокото племе на пиктите. Водени от генерал Вирилус (Доминик Уест„300”), римските воини имат за цел да убият лидера на врага Гурлаком. Неочаквано легионът попада в засада, подготвена от безмилостния враг.

В жестоката битка загиват всички легионери, с изключение на седем, между които и центурионът Куинтас (Майкъл Фасбендър„300”).

Генерал Вирилус е взет в плен. Сега седемте воини, начело с Куинтас, трябва да навлязат дълбоко във вражеска територия, за да спасят генерала си, щурмувайки лагера на пиктите...

Зрелищен исторически епос, комбинация между „Крал Артур”, „300” и „Гладиатор”.

Следващата прожекция е на 17 юли с приключенския "Кралството на викингите", а на 19 юли е комедията "Пълен т.шак" с участието на Джерард Бътлър, Холи Бери, Ричърд Гиър, Ума Търман и други.

На 20-ти юли е предвидено излъчването на култовата екшън-комедия "Дим да ни няма" с участието на Джеки Чан, Джони Ноксвил и други.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd
loading...