Младеж загина след като кола удари диво прасе на пътя

Снимка: Infomreja.bg

54-годишен е с опасност за живота след друг пътен инцидент

4-ма са пострадали, а един загина след нелеп инцидент на пътя.

В петък около 23.37 ч. на пътя с. Черково – Карнобат, поради движение с несъобразена скорост мерцедес с бургаска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от с. Черково, блъска излязло на пътното платно диво прасе.

На място починал спътникът на водача – 18-годишен младеж от с. Черково, а са пострадали: 20-годишният водач, който е получил комоцио, като е настанен в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота, и неговите спътници – 19-годишен мъж от с. Черково- с  комоцио, 18-годишен младеж от с. Черково с контузии по тялото, настанен в Първа хирургия на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота, и 30-годишен мъж от с. Черково също с комоцио, без опасност за живота, прегледан и освободен за домашно лечение.

На 13.10. около 18.00 ч. в с. Славянци, в района на кръстовището на улиците "Георги Димитров" и "Кооперативна", лек автомобил "Опел Алгида", с бургаска регистрация, управляван от 26-годишна жена от Сунгурларе, застига и блъска попътно движещ се пешеходец – 54-годишен мъж от с. Славянци, който с тежка съчетана травма с наранявания по тялото, счупен таз, подбедрица, пневмоторакс и счупени ребра, с опасност за живота, е настанен за лечение в МБАЛ "Иван Селемински" - Сливен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK