July Morning засилва трафика към Черноморието и Гърция

Снимка: Infomreja.bg, архив

Очаква се този уикенд движението към Черноморието и Гърция да се повиши значително. Причината - първото утро на месец юли. 

Очаква се голям брой туристи и любители да се насочат към морето днес за July Morning. Трафикът ще бъде по-интензивен главно по АМ "Тракия" и АМ "Струма".

Заради това е въведена и забрана за движението на тежкотоварни превозни средства по първокласните пътища и магистралите. Ограничението ще важи за следобедните часове, съобщи Нова телевизия. 

Синоптиците предвиждат времето по Черноморието през уикенда да бъде топло с максимални температури от 33 до 37 градуса. Минималните температури ще бъдат около 22 - 24 градуса. Температурата на водата ще бъде над 25 градуса.

Тези, които възнамеряват да прекарат нощта на плажа в очакване на изгрева, трябва да имат предвид, че температурите през нощта ще паднат около 20-24 градуса.

Времето в южната ни съседка Гърция също ще бъде подходящо. В северните курорти в страната през деня се очакват температури между 35-38 градуса. През нощта термометърът ще показва около 23 - 26 градуса.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf