Откриха тленните останки на Айдучето край Бистраците?

Ранчото на Никола Калаузки, снимки: infomreja.bg

Човешки останки намериха в местността "Бистраците" край  Благоевград. Цял следобед  криминалисти копаят по сигнал, че там има заровен труп. Според източници на ИНФОМРЕЖА останките най-вероятно са на 45-годишния Кирил Павлов-Айдучето. Преди шест години той изчезна и оттогава следите му се губят.

През юли миналата година от река Струма, близо до мястото, където са изровени човешките останки, изплува лек автомобил "Мицубиши". Работи се по версията, че колата е именно на Павлов. Изчезването на Павлов и появата на колата му в Струма припомни едно от най-жестоките  убийства в Благоевград. През 2006 година изчезна търговецът на животни от Благоевград Детелин Чимев.

По-късно се оказа, че 60-годишният Никола Калаузки и негов приятел поканили на разпивка Детелин, вечерта преди пътуването му, скарали се, сбили се и го убили. За да заличат следите, го заровили в ранчото на Калузки в местността "Бистраците"- мястото, където са открити човешките останки.

При ареста на Калаузки той направи пълни самопризнания и заведе полицаите на мястото на убийството. В момента той е в затвора. Криминалистите търсят връзка между убийството на Детелин и изчезването на Кирил Павлов-Айдучето.  
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK