Откриха обновената централна сграда на ДГ „Славейче“ в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

С водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Васил, днес бе открита обновената централна сграда на ДГ „Славейче“ в Кюстендил.

Тържеството се осъществи в една от занималните на детското заведение, което уважиха с присъствие Петър Паунов – кмет на Община Кюстендил, зам.-кметовете Светослав Василев и София Плачкова, Нели Петкова – директор на Дирекция „Култура, образование, младежки дейности и спорт”, Моника Николова – старши експерт към РУО – Кюстендил, директори на детски градини, родители и други.

Възпитаници на ДГ „Славейче“ поздравиха гостите с кратка музикална програма и подариха символични подаръци на всички съпричастни към новата придобивка.

„Такъв сериозен ремонт не е правен повече от 20 години. Освен външното саниране бе ремонтиран и покрива на сградата, подменена е и дограмата.

Ремонтните дейности бяха извършвани в рамките на около два месеца и половина. Благодаря на Община Кюстендил, по чийто проект бе осъществено обновяването на централната ни сграда.

Днес е важен ден за всички нас, а случващото се е още по-голям стимул и мотивация за екипа ни да даваме всичко от себе си и да полагаме нужните грижи и педагогическа подготовка за децата“, каза Соня Сотирова – директор на детското заведение. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK