Откриха учебната година в ЦСРИ в Струмяни

Снимки: Община Струмяни

Празнично слово произнесе кметът Емил Илиев

Днес - в деня на Вярата, Надеждата и Любовта в ЦСРИ- Струмяни, започна своята дейност изнесен клас към Центъра за специална образователна подкрепа- Благоевград.

Камбаненият звън на първия училищен звънец донесе много положителни емоции и трепети както на учениците, така и на всички присъстващи гости.

Както повелява българската традиция, всички присъстващи бяха посрещнати с вкусна питка с мед и сол и от приветственото слово на г-жа Василка Драчева – управител на ЦСРИ.

Поздравителни думи за откриването на новата учебна година отправи и кметът на община Струмяни Емил Илиев. Той приветства учениците, техните родители и екипа по повод празничния ден, както и пожела на всички една прекрасна, незабравима и успешна година изпълнена с хубави емоции, съчетани с детски усмивки и добри приятелства. Той пожела на всички ученици да бъдат здрави, а на родителите да бъдат търпеливи и постоянни в грижата за децата със специални потребности.

Към екипа на ЦСРИ-Струмяни, кметът на общината отправи огромна благодарност за всеотдайния им труд, подкрепа и обич, с които даряват потребителите.

Пожела им да бъдат здрави и да продължават с професионализъм, доброта и търпение да даряват грижа и обич на нуждаещите се.

По повод тържественото откриване на новата учебна година, поздравителни слова отправиха и Фиданка Котева-зам.-кмет в община Струмяни, Лиляна Велкова - директор на училище СУ “Св. Паисий Хилендарски“ - с. Микрево, председателят на Общински съвет Струмяни – Златка Яневска, и Малинов – зам.-директор на Центъра за специална образователна подкрепа - Благоевград.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK