Откриха костите на обесил се преди 4 години дядо

Снимка: frognews.bg

Мъж, тръгнал за гъби в Малешевска планина, се натъкна на останки от човешки скелет в местността Микревска падина. Васил Николов от село Каменица веднага подал сигнал за зловещата находка на телефон 112. На място пристигнали полицаи, медици и кметският наместник Асен Митрев.

Екипите установили, че костите са на 70-годишния жител на Каменица Николай Кочев. Той е обявен в неизвестност от 2 май 2011 година, когато излязъл от дома си и не се прибрал.

Разследващите са констатирали, че пенсионерът се е самоубил чрез обесване. Навлязъл навътре в гората и отсякъл с брадвата си голямо парче от дърво, което поставил напряко на други две дървета. После завързал въжето и увиснал на него.

„Въжето още си висеше на дървото. Намерихме непокътнати потникът, грейката и панталоните на обесилия се бай Николай, наблизо бе и брадвата му”, разказа селският управник Асен Митрев.

От полицията в Благоевград бяха категорични, че става въпрос за самоубийство. След изчезването на пенсионера в продължение на няколко дни негови роднини, близки и съселяни напразно го търсили из гората. На помощ им се притекли и полицаи с кучета, но отново не го намерили.

В сряда останките на самоубиеца бяха открити от неговият съселянин Васил Николов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK