Откриха 27 кг марихуана в градината на дървен бос от село Рибново

снимка: infomreja.bg, архив

36-годишен мъж от гърменското село Рибново - собственик на дърводобивна фирма, е задържан в клетката на РУП - Гоце Делчев за отглеждане на марихуана в собствената си градина, намираща се в непосредствена близост до дома му.

Срещу Феим Люманков е образувано досъдебно производство. В селото говорят, че ортак на Люманков в бизнеса в отглеждането и пазара на опасните упойващи растения бил първият му братовчед - автоинструкторът Кадри Машев, който също е бил разпитван от полицейските спецове.

И двамата - Феим Люманков и Кадри Машев, пък били близки роднини на кандидата за депутат и бивш кмет на община Гърмен от ДПС Ахмед Башев.

„В Рибново е пълно с деца, които пушат марихуана, не знаем откъде се снабдяват, но много от младите вече са зарибени и подвластни на този опасен порок и е правилно, че вече се вземат строги мерки", коментират доволни от полицейската акция родители и жители на село Рибново.

Вчера при претърсване на дома и прилежащите постройки, собственост на Феим Люманков, в градина в близост до къщата му са открити 38 броя растения с общо тегло около 27 кг, които при направения наркополеви тест са реагирали положително на марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство, а Феим Люманков е задържан за срок до 24 часа, съобщават от пресцентъра на ОД МВР - Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Non Stop индйиски коноп19:05 - 03.09.2014
жалко за стоката OMG
sda11:27 - 03.09.2014
za ko se stiga do policai marihuanata e polezna wtf -.-
хахах09:43 - 03.09.2014
Идиоти. нито единият,нито другият му са роднина.
vdm21:56 - 02.09.2014
Миналата година манол и пеевски източиха от КТБ 120 милиона за да купува фирмата на пеевси тютюна на производителите и фалираха КТБ защото не ги върнаха ,тази година няма КТБ от къде ще вземат пари за тютюнопроизводителите които се утрепаха по нивите .Много тютюн ще остане не изкупен заради тези хора дето си трупнаха по няколко милиона ,ето това е важното да осъзнаят хората и да накажат с мълчалив вот бандюгите от ДПС . монолето няма празен ход всичко му е комисиони и далавери и не му пука за народа . Сега отново ще ни излъже с по 20 лева да гласуваме за него и после ще питаме къде серат гладните . 4 лева ще е средната цена на тютюна но за тези дето успеят да си го продадат другите ще духаме супата .Намислим с главите си като застанем пред урните този път .

FACEBOOK