Задържаха двама изпечени апаши в Сливен

Снимка: Infomreja.bg

Те са познайници на полицията

Криминалисти на участък „Надежда“ задържаха извършител на грабеж.

Престъплението е разкрито веднага след подаване на сигнала.

На 17 септември  32-годишният криминално проявен М.А. от град Сливен, след като е използвал сила е отнел златна обеца от 4 годишно момиче. Сигналът е подаден от роднина на детето около 13,40 часа.

В резултат на проведените незабавни издирвателни действия  М.А. е установен и задържан. Откраднатата вещ е намерена и предадена. 

23-годишен мъж е задържан за кражби при специализирана операция на полицията в Сливен. Акцията е проведена за времето от 9 до 17 часа на 15 септември от служители на „Криминална полиция“ и участък „Надежда“ при РУ-Сливен. 23-годишният С.С. е хванат близо до кооперативния пазар в град Сливен.

Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. В хода на работата се установява, че С.С. е извършител на две кражби.

На 12 септември е откраднал раница и мобилен телефон „Айфон“, собственост на 10-годишно дете, оставена без надзор по време на игра в района на улица „Булаир“.

Проникнал е през незаключена врата в частен дом на ул. „Стефан Егаров“ и е извършил кражба на телевизор „Фонлукс“ и музикална уредба  „Панасоник", като причинява щета в размер на 1500 лева.

Първоначално С.С. е задържан за 24 часа в РУ-Сливен. Направил е пълни самопризнания.  Инкриминираните вещи са иззети и предадени. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на С.С. продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK