Поредна автокражба в Банско! Крадец музикант задигна аудио уредба и тарамбука от къща в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

"Работливи" крадци помрачиха празничното настроение на няколко семейства в Пиринско, като още в първите дни на новата година атакуваха жилищата и автомобилите им. 

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, работят по получен сигнал за кражба на аудио уредба и тарамбука от частен дом в града. По данни на собственика, в жилището му е проникнато между 11,30 часа на 3. януари и 16,30 часа на следващия ден. За случая е уведомена прокуратурата.

Мобилен телефон и две дамски портмонета, в които имало по 15 лева и лични документи, са откраднати от лек автомобил "Фиат Брава", паркиран в МБАЛ-Благоевград. Според получения в 01 РУ-Благоевград, сигнал, кражбата е извършена в късния следобед на 4. януари. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 13:10 часа на 5. януари в полицейското управление в Петрич е получен сигнал за кражба на два акумулатора от товарен автомобил "Ивеко". Камионът е бил паркиран в землището на село Кърналово. Крадците се издирват.

По празниците е атакуван и магазин в Якоруда. В нощта срещу Йордановден е разбита входната врата на търговския обект, откъдето са задигнати 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е и прокуратурата.

Поредна автокражба е регистрирана в Банско в първите дни на 2019 г. Лек автомобил "БМВ" е откраднат от паркинг на хотел в Банско. Престъпното деяние е извършено за времето от 22:00 часа на 5. януари до 10:00 часа на следващия ден. По случая работи РУ-Банско.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK