Крадец от Несебър задигна 1 400 долара от къща в Добринище. Кражба в цех и в Кърналово

Снимка: Infomreja.bg

Гастролиращ крадец от Несебър е бил спипан от полицейските служители от РУ-Банско, през почивните дни. Той проникнал в частен дом в Добринище и откраднал 1 400 щадски долара.

Сигналът за кражбата на крупната сума валута е бил подаден от собствениците на обраната къща, които са съобщили, че набезът е извършен за времето от 20:00 часа на 23.09. до 17:30 часа на 24.09.

След направеното разследване на място униформените са установили, че крадецът е проникнал в жилището през отворен прозорец. След извършените спешни издирвателни мероприятия, крадецът-48-годишният Р.Т. от Несебър, е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ-Петрич, работят по получен сигнал за извършена кражба от комплекс от халета за производство на алуминиева и PVC дограма, находящи се в землището на петричкото село Кърналово.

За времето от 14:00 часа на 20.09.  до 16:00 часа на 23.09., чрез отрязване на телена ограда неизвестен за сега извършител е проникнал в дворното място, прилежащо към халетата, и е отнел около 108 метра електрически кабели и трансформаторно масло.

Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK