Поредица от произшествия с камиони станаха през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Има и пострадали

Около 5.40 часа на 7 декември в ОДМВР-София, постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на 18-и км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

На място е установено, че влекач с прикачено полуремарке се е ударил в задната част на композиция от влекач с полуремарке, като впоследствие в тях са катастрофирали и два леки автомобила.

На около 130 метра след мястото на инцидента е установен и влекач „Ивеко“ с прикачено полуремарке с нанесени щети вследствие на удар с двата катастрофирали камиона.

Двама от водачите са транспортирани за преглед и освободени.

По случая е образувано досъдебно производство.

Ден по-рано в 18:20 ч., на АМ "Тракия" е спрян за проверка влекач "Скания", управляван от мъж на 49 г. от София. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, при което е отчетена концентрация от 2,42 промила алкохол в издишания въздух. 

Около 19.05 часа на 7-и декември в РУ- Сливница, се получил сигнал за пътнотранспортно произшествие. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген Пасат“ е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в автобус, вследствие на което същият е ударил товарен автомобил „Мерцедес“.

Водачът на първата кола и неговият спътник са настанени за лечение, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK