Отдадоха под наем още шест павилиона за Коледния базар

снимки: Община Благоевград

Повторен публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на павилионите в традиционния Коледен базар се проведе вчера в Община Благоевград. Преместваемите обекти са общо тринадесет на брой, като на 5 ноември се отдадоха само шест от тях.

Процедурните правила изискват за един обект да наддават поне двама търговци. Това бе и причината да се проведе повторен търг за седем обекта.

Шест от седемте останали  павилиона бяха отдадени под наем. Те ще се стопанисват от фирмитe ЕТ „Добри Здравков- Електра92“, „Имортал 2009“ ООД, „Серги 05“ ЕООД, и „Хепи Донутс“ ЕООД.

Един ще остане без наемател. За него бяха подадени тръжни документи, но представител не се яви на търга. Обектът е 5 кв.м. и открита площ 2,50 кв.м, предназначен за продажба на сладкарски изделия и други пакетирани хранителни стоки.

Павилионите са предназначени за продажба на промишлени стоки във връзка с организиране и провеждане на Коледно-новогодишния базар на пл. „Георги Измирлиев”. Схемата за разполагането на павилионите е одобрена от главния архитект на общината.

Комисията, разгледала офертите, бе в състав - председател Антония Методиева - началник отдел „Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки”, Валентина Спасова - главен юрисконсулт, общинските съветници Георги Васев, Владимир Елезов и Ивайло Златанов, както и техническият секретар Йорданка Златкова.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

абв13:58 - 20.11.2012
не само роячки а и цялата комисия. елезов не е за подценяване.
запознат11:52 - 20.11.2012
Роячки пак ще облажи с Имортал.....ей кмете, кмете
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK