Отборът на СУ „Никола Вапцаров" - Хаджидимово, № 1 в областното състезание "Млад огнеборец" в Крупник

Снимки: Община Симитли

Отборът на СУ „Никола Вапцаров" - Хаджидимово, стана безспорен победител на проведеното за първи път в симитлийското село Крупник Областно състезание „Млад огнеборец-2018”.

Второто място в състезанието зае отборът на II ОУ "Димитър Благоев" - Благоевград, трети станаха състезателите от СУ "Св. св. „Кирил и Методий” - Якоруда, четвърти - отборът на ОУ „Кочо Мавродиев” - Петрич.

Петото място заеха учениците от IV ОУ „Св. св. Козма и Дамян“ - Сандански , а шесто място беше присъдено на отбора от ОУ "Св. св. „Кирил и Методий” - Места.

Състезанието се проведе на стадиона в село Крупник, в което участие взеха отборите победители от проведените районни състезания, които също тази година се проведоха на базата в село Крупник. Състезателите бяха отлично подготвени и се състезаваха изключително коректно.

Надпреварата започна с проверка на документите за участие на отборите и поздравление към всички отбори участници. На всички бяха подарени топки и грамоти за участие, а за първите 3 отбора победители имаше и купи.

Домакините огнеборци от Благоевград се отличиха и със стриктното провеждане на състезанието. Всички отбори, които днес се състезаваха в областното първенство „Млад огнеборец”, бяха на ниво, за което те получиха висока оценка и заслужени награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK