Отборът на "Марек 2007" е шампион в детския футболен турнир "Сапарева баня 2018"

Снимки: Община Сапарева баня

За втора поредна година Сапарева баня е домакин на детски футболен турнир, провеждащ се в рамките на традиционните Общински празници. Футболният шампионат за деца е под патронажа на кмета на общината Калин Гелев. В миналото издание на турнира участие взеха само отбори от Сапарева баня и Дупница, а тази година се включиха и два отбора от Перник. Организаторите коментираха, че идеята е детското футболно дерби да се разраства с всяка година изминала година и да става все по-оспорвано и атрактивно.

Градоначалникът Калин Гелев и неговият заместник Славчо Коларски изгледаха целия турнир, който се игра на стадиона в Сапарева баня. Гости бяха народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска, областният управител Виктор Янев и зам. областният Матей Попниколов.

Футболистите на "Марек 2007" от Дупница спечелиха турнира в Сапарева баня тази година. С тях бе и треньорът им Цветан Видински. Купата на шампиона им връчи лично кметът Калин Гелев, който поздрави младите спортни надежди за отличното представяне и спортсменска игра, която са показали.

На второ място в турнира остана отборът на "Миньор Перник 2008" с треньор Иво Славчев. За отличното представяне в първенството, в което се явяват за първи път, ги поздрави народният представител Радослава Чеканска. Тя им връчи и купата за второ място.

Въпреки силната подкрепа от публиката, домакините от Сапарева баня, с треньор Костадин Джоргов, останаха трети. Те бяха наградени от областния управител на област Кюстендил Виктор Янев. На четвърто място се класира вторият отбор на "Миньор" от Перник.

Тимовете, участвали в турнира, получиха като подарък футболни топки от Община Сапарева баня, а за всички деца имаше осигурени различни лакомства от спонсори.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK