Ученици от Корница с отлични резултати от международно състезание, № 1 е Зейнеп Бърган

Снимки: Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“

Изключително много поздравления и добри пожелания получиха учениците от шести и седми клас от Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ в гоцеделчевското село Корница за отличното си представяне на международното състезание по английски език „HIPPO 2018“.

Талантливите възпитаници на училището в Корница участваха в това състезание за трета поредна година и отново се представиха подобаващо като показаха добри познания и отлична подготовка, за което получиха и много добрите си резултати.

Най- добра сред добрите обаче се оказа седмокласничката Зайнеп Бърган, която за втора поредна година се класира за полуфиналите на престижното международно състезание с постигнатите от нея 69 точки при максимум 70.

Международното състезание „HIPPO 2018“ се провежда за пети път с участието на България. Състезанието се организира от италианската фирма „Global Input“, а координатор за България е „Пиърсън – Лонгман“.

То е предназначено за ученици на възраст от 10 до 19 години от училищата в България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Македония, Черна гора, Сърбия, Турция, Русия и др.
На 24.02.2018г. тринадесете участника в състезанието от училището в Корница преминаха успешно през регионалния кръг на състезанието, което се проведе във Второ основно училище в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK