Трима малки голмайстори от училищния отбор в Долно Дряново вкараха 7 гола на връстниците си от Кочан в приятелски мач

Отборът от Долно Дряново, снимки: Личен архив

Седем гола във вратата на отбора по футбол в началния курс на СУ "Христо Смирненски" в сатовчанското село Кочан вкараха малките футболни таланти от ОУ "Христо Ботев" - село Долно Дряново, община Гърмен. Това стана на проведена вчера приятелска среща между отборите на двете училища.

Отличилите са с повече от един гол в противниковата врата голмайстори от школото в Долно Дряново са Шенол Рамаданов - 3 гола; Гюлтен Юсни - 2 гола; Исмаил Летиф - 2 гола.

Приятелският мач между отборите на децата от училищата  в Кочан и Долно Дряново завърши при резултат 7:4 за малките футболисти от Долно Дряново, които получиха и мощната продкрепа на многобройната публика от ученици, родители и учители.

За изявилите се за пореден път на футболния терен Шанол Рамаданов, Гюлтен Юсни и Исмаил Летив, футболни познавачи споделят, че и трите момчета са родени футболисти и сериозни футболни надежди, които трябва да продължават да развиват уменията си в професионалните школи и един ден да са сред новите български звезди на наши и чуждестранни терени. 

 

Отборът от Кочан

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK