Условна присъда за дупничанин, спипан с екстази

Снимка: Infomreja.bg

Подсъдимият Николай се призна за виновен

Районен съд-Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева одобри споразумение и постанови наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, с 3-годишен изпитателен срок за  25-годишния Николай Н. от Дупница. 

Подсъдимият се призна за виновен в това, че на 10.05.2019 година, в село Яхиново, без надлежно разрешително е държал високорисково наркотично вещество – 8 броя таблетки „екстази“, с нето тегло 3,4 милиграма (МДМА), на стойност 134 лева – престъпление по чл. 354а, ал. 3, за което при условията на чл. 55, ал. 1, т. 1 от НК ще изтърпи наказание 4 месеца „Лишаване от свобода”.

На основание чл. 66, ал. 1 от НК, съдът отложи изтърпяването на наказанието за срок от 3 години.

Подсъдимият Николай Н, заяви пред съда: Признавам се за виновен. Желая делото да приключи със споразумение. Разбирам последиците от споразумението, а именно, че решеното дело със споразумение има последиците на влязла в сила присъда и съм съгласен с тези последици.

Съгласен съм с вида и размера на наказанието. Декларирам, че се отказвам от разглеждане на делото по общия ред и че доброволно подписвам споразумението.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK