От третия път избраха управител на информационния център в Кюстендил

Любомира Велинова, снимка: Нора Василева, infomreja.bg

Любомира Велинова ще бъде управител на Областния информационен център в Кюстендил. Тя спечели конкурса, организиран от Община Кюстендил за поста, като получи 37,1 точки от комисията след проведен тест и интервю. На второ място е Николай Игнатов с 33,1 точки, а на трето е класиран Христо Кознички с 29,5 точки. Решението е публикувано на сайта на Община Кюстендил на адрес: www.kustendil.bg, както и на www.eufunds.bg.

Всички кандидати, участвали в теста и интервюто, ще бъдат уведомени за постигнатия от тях личен резултат. Управителят на Областния информационен център бе избран след третия конкурс, който се провежда. Николай Дочев спечели първия конкурс, но впоследствие се отказа да заеме поста. При втория конкурс не бе избран управител, защото нито един от кандидатите е отговаряше на изискването за професионален опит.

Едно от най-важните изисквания бе професионален опит минимум 1 година на управленска позиция, свързана с разработването, изпълнението, мониторинга и контрола и/или управлението и реализацията на проекти с европейско финансиране, както и опит в работа с мрежи за предоставяне на информационни услуги.

Брутната заплата на управителя ще бъде 1 450,00 лв. (брутна сума, вкл. и дължимите от работодателя осигурителни вноски).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK