От Сатовча призовават : "Нека доброто продължи!"

Снимка: Infomreja.bg, архив

Набират се средства за деца сираци и деца с увреждания

И тази година през декември Общинска администрация - Сатовча, провежда своята инициатива за набиране на средства за деца сираци и деца с увреждания до 16-годишна възраст. Тя е под надслов „Нека доброто продължи!“.

Който желае да бъде част от инициативата, може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация - Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка: Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012, код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF.

Кметът на общината – д-р Арбен  Мименов, се обръща към всички нейни жители, както и досега, да бъдат съпричастни към проблемите на ощетените от съдбата деца. В обръщението му се казва:

"Както всяка година, като инициатор на кампанията призовавам всеки, който има възможност да помогне, да бъде част от инициативата, да бъде съпричастен в каузата, за да успеем и тази година да зарадваме домовете на тези от нас, които имат най-голяма нужда както от морална, така и от парична подкрепа. Да бъдем отново причината тези семейства да бъдат по-спокойни за утрешният ден, да стоплим сърцата и душите им. Да бъдем заедно и в трудните моменти! Включете се в инициативата!“

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK