Завърши санирането на обредния дом в Разлог

Снимки: Община Разлог

По проект е обновена административна сграда на ул. „Арх. Александър Баров” № 2 в Разлог. В нея се помещават Общинско предприятие „Обреден дом”, Общинско предприятие „Паркинги и гаражи”, Дирекция „Социално подпомагане” – Разлог, Регионална здравна инспекция, Общински синдикат на Съюз на КТ „Подкрепа”, териториална организация на Сдружение „Съюз на слепите”.

По проекта са изпълнени строително-монтажни работи, които включват цялостно топлинно изолиране на външните стени, подмяна на прозорци  и врати със система от PVC профил и стъклопакет, ремонт на покрив, топлинно изолиране на покрив и под, изцяло е подменена водопроводната и канализационната инсталации, също така е монтиран  котел  за отопление на газ.

Изпълнението на проекта осигури  съвременна, икономически и енергийно ефективна среда на една от най-важните административни сгради в Разлог. Това се постигна чрез прилагането на пакет от мерки, който ще доведе до енергийна ефективност - гарантирано намаляване на енергопотреблението, подобряване на експлоатационните характеристики на сградата, работната среда, в съответствие с всички съвременни изисквания за осигуряване на качество и ефективност на работния процес и  осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK